Sinank Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 bugun kadıkoyde 3 adam dolmuş sırasında bizi gözüne kestirdi(ben,nuki). Dolmuş sırasına aradan kaynadılar ve bizim önümüze geçip muhabet etmeye çalıştılar(tabi önümüze geç çince laf edemedik onlar 18 yaşındaydı bizse 14) neyse aynı dolmuşa bindik adam lardan kurtulmaya çalıştık olmadı. biz benim eve giderken onlar peşimizden geldi göztepe parkın gül bahçesine girmeye çalışrken bizi durdurdulr cep tellerini fln istdiler bende t 28 nuki de de 190 milyonluk bir telofon vardı doğru dürüs bir şey kaybetmedik bizim yanımızfaki arkadaş ise çok şanslıydı hiç parasıda yoktu yanında cep telefonuda yoktu neyse adamlar telefonu alıp gitiler çoooooooooookkkkkkkkkk sinir oldum. Simdi onları boğazlamak istiyorum offff offffff neyse sizle paylaşayım dedim çoooookkkkkkk gıcık oldum niye böyle insanlar var. beni okuduğnuz için teşekür ederim[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Kadıkoyden kalaalıkdan neden ayrıldınız o zaman.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 yok ya kadıkoyden dönüyorduk o zaman oldu kaçmazdık kı kaçsak adamlar peşimizden gelirdi hep peşimizdelerdi şansımız olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 1 - 18 yasinda da olsa kafa attiginda onun da burnu kirilir unutma. 2 - ne zorunuz vardi da ucra bi yerlerde indiniz? baktiniz olmuyo bostancida inseydiniz, yardim edin dediginizde linc ederlerdi onlari... 3 - gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Yukardaki 2 şeyi diyecektim önce davranmışlar. Geçmiş olsun. [signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 18 Eylül 2004 19:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Bende uyuz oldum bak şimdi. Zamanında önümüzü 3 velet kesmişti. O zamanda ben onlara dokunamamıştım çünkü yanımdaki erkek bozuntusu tutmuştu beni. Ah ulan orda olup görseydimde bi güzel stres atsaydık. (Sinirlendim ondan böyleyim. Dokunmayın azcık .. GRRR >:|)[signature][hline]ICQ#85889898 Doğru yolu bularak okuduğu mal üniversiteyi bırakan kişi. (Ben :P) sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. ]Infeqted, 01 Eylül 2004 10:16 tarihinde demiş ki: la simdi sen bunu yaziyon obur taraftan sayfa cikiyor haaa, vaaybayvayvyay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Geçmiş olsun[signature][hline]zagorx, 05 Eylül 2004 20:11 tarihinde demiş ki: -Merhaba savaşçı. -Selam büyücü. -Hadi geal karfura gidelim auhzuhamauuahm -Gidelim bab. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 geçmiş olsun, polise bildirdiniz umarım?[signature][hline]my god sits in the back of the limousine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 geçmiş olsun...sürüden ayrılanı kurt kapar ayrıca[signature][hline]anguish grief corruption deception desperation hatred anger death dishonor obedience obsession love suffer pain pain painPAİN!!! [Bu mesaj DiaBoLiC tarafından 18 Eylül 2004 19:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 hata etmişsiniz kalabalık yerde kalacaktınız.halk hırsız ve kapkaççıların ağzına s.çıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 said: riglous, 18 Eylül 2004 19:23 tarihinde demiş ki: 1 - 18 yasinda da olsa kafa attiginda onun da burnu kirilir unutma. kesinlikle![signature][hline]ICQ#85889898 Doğru yolu bularak okuduğu mal üniversiteyi bırakan kişi. (Ben :P) sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. ]Infeqted, 01 Eylül 2004 10:16 tarihinde demiş ki: la simdi sen bunu yaziyon obur taraftan sayfa cikiyor haaa, vaaybayvayvyay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jam Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 o an ki durumda hiçççç aklımıza gelmedi zaten 2 defadır kadıkoy arkadaşlarla gitim o zamn da bu oldu bizdeki bu şans (bu arda ordaki üçüncü arkadaş benim hiç bir şeyi alınmayan) bu arda benim arkdaşı kalabalıkta çevirmişlerdi [Bu mesaj jam tarafından 18 Eylül 2004 19:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 bizim evin yakınında olsaydı telefonla arayın evin önünden koşarak geçin arkanızdakileri indireyim buradan ahen:) geçmiş olsun canınıza olmamış bişi ama uyuzum bende şu insanlara hapse girse gene çıkıyor direk remove etmek lazım ben yanımda metal cop taşıyorum bu durumlar için el kadar kadar bişi savurunca 30cmlik bi cop oluyor yaylı bişi acıtıyordur heralde:P[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 geçmiş olsun kötü bir durum[signature][hline]tksmtr! BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 said: Chemical, 18 Eylül 2004 19:27 tarihinde demiş ki: bizim evin yakınında olsaydı telefonla arayın evin önünden koşarak geçin arkanızdakileri indireyim buradan ahen:) geçmiş olsun canınıza olmamış bişi ama uyuzum bende şu insanlara hapse girse gene çıkıyor direk remove etmek lazım ben yanımda metal cop taşıyorum bu durumlar için el kadar kadar bişi savurunca 30cmlik bi cop oluyor yaylı bişi acıtıyordur heralde:P nerden aldın onu?bende bulayım faydalı olur.herhalde televizyon antenini job diye kullanmıosundur:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 asd yok :D hatırlamıyorum ya nerden aldımı ama daha güzel şeyler var tazer var mesela koyuyon cebine adam baktın sakat yapıyor çekiyorsun içinde bilmem kaç volt adamın ince olan bi yerine bastırıp şokluyorsun adam yere düşüyor direk[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 ohoho millet baya gazmis be. bi de yumruguna guvenmiyosan, orta parmaanla isaret parmaanin arasina anahtar koyacaksin, anahtarligi avucunun icinde tutacaksin; mumkunse anahtar su sadece kilitlemede kullanilan uzun olanlardan olsun. (el hareketi yapar gibi iste aliyosun eline ama anahtar cikiyo aradan...;) ) fazla disarda kalmasin ki farkedilmesin ayrica adamin yuzune vurma ki kesilmesin bi tarafi (cani diiliz, sadece kendimizi koruyoruz.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 sokakta bire bir bıçaksız karşılaşsak döverdim onları hrrrrr *!sinirlenir*[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 not bıçak çekmediler[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 ilk defa başına geldiğinde panikten böyle saçma şeyler yaparsın ücra yerlere gitmek gibi ama ikinci veya üçüncü seferde daha akıllı davranırsınız merak etme ha buarada poliside arayın[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 beyler o insanlar birini soyunca sonsuza dek kaybolmuyor bi ara görürsünüz kesin gene hatırlarsanız yanınıza arkadaş falan varsa gidin dövün sizde onları soyun tam olsun:)[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 ehaeha siz de gonulluymussunuz vermeye. allah bilir onlar adres sormak icin bakar misiniz demistir, alin alin hepsini alin diip toz olmussunuzdur... :P isin sakasi. caniniza gelecegine mal gelsin bos verin... belli mi olur napicaa adamlarin, bicak cekmediler belki ama vardi adamlarin cebinde. karsi koysaniz bicaklayip gitseler daha kotu olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 said: Sinank, 18 Eylül 2004 19:35 tarihinde demiş ki: sokakta bire bir bıçaksız karşılaşsak döverdim onları hrrrrr *!sinirlenir* Walla biraz gec kalmissin sinirlenmekte. Birde kullanamadiktan sonra cekseler ne olur ki. Cok gorduk elindeki ufacik bicak kilikli alete guvenenleri.[signature][hline]ICQ#85889898 Doğru yolu bularak okuduğu mal üniversiteyi bırakan kişi. (Ben :P) sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. ]Infeqted, 01 Eylül 2004 10:16 tarihinde demiş ki: la simdi sen bunu yaziyon obur taraftan sayfa cikiyor haaa, vaaybayvayvyay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 yok be dolmuş sırasında onümüze damladılar[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 said: Sinank, 18 Eylül 2004 19:39 tarihinde demiş ki: yok be dolmuş sırasında onümüze damladılar Bak o anda niye önümüze geçiyosunuz diye çıkışsaydınız gelmezlerdi belkide :P Baştan kaybetmişiniz be abi :)[signature][hline]ICQ#85889898 Doğru yolu bularak okuduğu mal üniversiteyi bırakan kişi. (Ben :P) sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. ]Infeqted, 01 Eylül 2004 10:16 tarihinde demiş ki: la simdi sen bunu yaziyon obur taraftan sayfa cikiyor haaa, vaaybayvayvyay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar